Azkoitia (Gipuzkoa)

Sagardoa, babak eta su labean egindako ogia

Sagardoa, babak eta su labean egindako ogia <p>Baratzea etxerako lantzen zuten. Fruta-arbolak zituzten: gerezia, sagarra, etab. Sagardoa nola egiten zuten azaltzen du. Eguneroko jatorduetan baba gorria jaten zuten. Labe suan ogia egiten zuten. Gerora okina joaten zen Aizpurutxora saltzera.</p>

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan AZK-032-011 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:

Baratzea etxerako lantzen zuten. Fruta-arbolak zituzten: gerezia, sagarra, etab. Sagardoa nola egiten zuten azaltzen du. Eguneroko jatorduetan baba gorria jaten zuten. Labe suan ogia egiten zuten. Gerora okina joaten zen Aizpurutxora saltzera.

« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia