Zerri lanak: odolkia nola egin, “hura”, pateak, gantxingorra...
Hizlaria(k):
Iratzoki, Thérèse
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ANE-010-011 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Zerri lanak kontatzen ditu. Odolkia nola egin, “Paté de Tête” (buruko haragia), pateak, gantxigorra, lukainka, "almia" (hirugiharra), xingarra (urdaiazpikoa), konfitak. Andoila: zer den azaltzen du. Haragi parte ezberdinak eta “legumak” (barazkiak) nahasirik egiten dituzte denak.
- Proiektua: Lierni Elortzaren fondoa
- Elkarrizketatzailea(k): Lierni Elortza Puiadena - Bernadette Iratzoki
- Data: 2020(e)ko otsailaren 28a
- Iraupena: 0:04:22
- Erref: ANE-010/011
- Kodifikatzailea: Lierni Elortza Puiadena
- Emalea: Lierni Elortza Puiadena
- Gaia(k): Baserria » Baserriko lanak » Abere-hiltzea , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa , Familia eta harremanak » Lagunartea eta familia » Etxeko zereginak
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!