Sukalde kontuak; oilo, oilar, uso prestaketa
Hizlaria(k):
Iratzoki, Thérèse
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ANE-010-010 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Sukaldean aritzea gustuko du, “coq au vin” (oilarra ardoarekin) edo oiloa, uso ttikiak labean... Hil, bipildu (lumatu) eta prestatu. Zopa eta saltsak prestatzea gustuko du, baina "pastizeria" (gozogintza) ez.
- Proiektua: Lierni Elortzaren fondoa
- Elkarrizketatzailea(k): Lierni Elortza Puiadena - Bernadette Iratzoki
- Data: 2020(e)ko otsailaren 28a
- Iraupena: 0:01:15
- Erref: ANE-010/010
- Kodifikatzailea: Lierni Elortza Puiadena
- Emalea: Lierni Elortza Puiadena
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa , Familia eta harremanak » Lagunartea eta familia » Etxeko zereginak
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!