1 |
00:08:24 |
00:11:38 |
Erreka garbi-garbian etxe bakoitzak bere jetsaroa |
|
2 |
00:14:23 |
00:16:59 |
Artoa eta indaba nola ereiten zituzten |
|
3 |
00:16:59 |
00:19:04 |
Artoa erne orduko, jorratu |
|
4 |
00:21:58 |
00:23:55 |
Soroko txandakatzea: artoa, garia, arbia |
|
5 |
00:23:55 |
00:26:00 |
Umetan mutilak galtza motzetan eta neskak gonarekin |
|
6 |
00:26:00 |
00:28:45 |
Haziak etxean egiten zituzten |
|
7 |
00:28:45 |
00:31:46 |
Porru hazia bildu eta gorde |
|
8 |
00:31:46 |
00:34:03 |
Patatak luberria nahi |
|
9 |
00:36:06 |
00:38:29 |
Manteka edo karea arrautzak mantentzeko |
|
10 |
00:38:29 |
00:42:11 |
Urdaiazpikoa eta solomoa nola kontserbatu |
|
11 |
00:42:11 |
00:44:59 |
Arroz esnea eta sagar erreak |
|
12 |
00:47:35 |
00:50:32 |
Sagarrondoak nola txertatu |
|
13 |
00:50:32 |
00:53:07 |
Elorri zuriari mizpira txertatu |
|
14 |
00:54:58 |
00:57:02 |
Ogia, olioa eta janaria bedeinkatzen ziren San Blasetan |
|
15 |
00:57:02 |
00:59:28 |
Kandelario eguna: ama eta haurra elizan sartzeko egun berezia |
|
16 |
00:59:28 |
01:01:22 |
Erramua eta gurutzea soroak babesteko |
|
17 |
01:10:33 |
01:15:22 |
Gaztainak bildu, gorde eta jan |
|