ATG-042

Pasarteak

#Titulua
1 Estankoa etxea Bideoaren ikonoa
2 Txalaparta mantendu zuten familiak Bideoaren ikonoa
3 Sagardotegian kupel txikiak Bideoaren ikonoa
4 Sagardotegiko menua Bideoaren ikonoa
5 Donostiatik Ergobira Bideoaren ikonoa
6 Ergobiko plazan behiak Bideoaren ikonoa
7 Edalontziak nola garbitzen zituzten Bideoaren ikonoa
8 Campion sagardozalea Bideoaren ikonoa
9 Txirritaren kontuak Bideoaren ikonoa
10 Bertsoak eta apustuak Bideoaren ikonoa
11 Ergobiko sagardotegiak Bideoaren ikonoa
12 Sagardoa Donostiako elkarteetara Bideoaren ikonoa
13 Sagardotarako botilak Bideoaren ikonoa
14 Sagardo denboraldia iragartzen Bideoaren ikonoa
15 Sagardoa nola edaten zen Bideoaren ikonoa
16 Sagardotegiak ixten eta berreskuratzen Bideoaren ikonoa
17 Galera eta karreto-barrika Bideoaren ikonoa
18 Sagardoa eginda dagoela nola jakin Bideoaren ikonoa
19 Txalaka sagarra nagusi Bideoaren ikonoa
20 Sagarra noiz eta nola bildu Bideoaren ikonoa
21 Herriko zestogileak Bideoaren ikonoa
22 Etxekoa ez zen sagarra Bideoaren ikonoa
23 Sagarraren prezioa Bideoaren ikonoa
24 Sagardoa egiteko prozesua etapatxa Bideoaren ikonoa
25 Barrikotea Bideoaren ikonoa
26 Sagardoari eragiten dioten faktoreak Bideoaren ikonoa
27 Lehengo sagardoaren ezaugarriak Bideoaren ikonoa
28 Sagardoaren zergak Bideoaren ikonoa
29 Upelgileak Bideoaren ikonoa
30 Upelgintza Bideoaren ikonoa
31 Upelen mantenua Bideoaren ikonoa
Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia