1 |
00:01:19 |
00:02:46 |
Estankoa etxea |
|
2 |
00:03:45 |
00:06:54 |
Txalaparta mantendu zuten familiak |
|
3 |
00:06:54 |
00:08:12 |
Sagardotegian kupel txikiak |
|
4 |
00:10:23 |
00:13:46 |
Sagardotegiko menua |
|
5 |
00:13:46 |
00:15:45 |
Donostiatik Ergobira |
|
6 |
00:15:45 |
00:17:17 |
Ergobiko plazan behiak |
|
7 |
00:17:17 |
00:18:16 |
Edalontziak nola garbitzen zituzten |
|
8 |
00:18:16 |
00:21:30 |
Campion sagardozalea |
|
9 |
00:24:20 |
00:26:08 |
Txirritaren kontuak |
|
10 |
00:26:08 |
00:28:24 |
Bertsoak eta apustuak |
|
11 |
00:28:24 |
00:29:59 |
Ergobiko sagardotegiak |
|
12 |
00:29:59 |
00:32:18 |
Sagardoa Donostiako elkarteetara |
|
13 |
00:32:18 |
00:35:35 |
Sagardotarako botilak |
|
14 |
00:35:35 |
00:36:16 |
Sagardo denboraldia iragartzen |
|
15 |
00:36:16 |
00:38:03 |
Sagardoa nola edaten zen |
|
16 |
00:38:03 |
00:41:43 |
Sagardotegiak ixten eta berreskuratzen |
|
17 |
00:44:13 |
00:46:59 |
Galera eta karreto-barrika |
|
18 |
00:46:59 |
00:48:08 |
Sagardoa eginda dagoela nola jakin |
|
19 |
00:48:08 |
00:49:53 |
Txalaka sagarra nagusi |
|
20 |
00:49:53 |
00:53:54 |
Sagarra noiz eta nola bildu |
|
21 |
00:53:54 |
00:55:24 |
Herriko zestogileak |
|
22 |
00:55:24 |
00:57:43 |
Etxekoa ez zen sagarra |
|
23 |
00:57:43 |
00:59:18 |
Sagarraren prezioa |
|
24 |
00:59:18 |
01:01:41 |
Sagardoa egiteko prozesua etapatxa |
|
25 |
01:01:41 |
01:02:34 |
Barrikotea |
|
26 |
01:02:34 |
01:04:45 |
Sagardoari eragiten dioten faktoreak |
|
27 |
01:05:44 |
01:08:24 |
Lehengo sagardoaren ezaugarriak |
|
28 |
01:08:24 |
01:11:01 |
Sagardoaren zergak |
|
29 |
01:11:01 |
01:12:11 |
Upelgileak |
|
30 |
01:14:12 |
01:16:19 |
Upelgintza |
|
31 |
01:16:19 |
01:18:59 |
Upelen mantenua |
|