Elkarteetako lagun-taldeak sagardotegietan
Hizlaria(k):
Goñi Mendiguren, Joxepa
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ATG-045-013 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Errekalde baserriko sagardotegian jatekoa ere ematen zuten. Haragia eta arraina kanpoan erretzen zituzten parrila batean. Elkarteetako jendea joaten zen sagardoa probatzera. Ondoren erosi egiten zuten sagardoa eta botilatan eramaten zuten. Arzakek ere egiten zuen.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Idoia Etxeberria
- Data: 2016(e)ko azaroaren 30a
- Iraupena: 0:01:24
- Erref: ATG-045/013
- Kodifikatzailea: Arianne Unamuno
- Gaia(k): Aisia » Taberna giroa » Sagardotegiak , Familia eta harremanak » Herriko giroa » Pertsonaia ezagunak
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!