Barrikotearen ohitura
Hizlaria(k):
Zapiain Goñi, Roxario
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ATG-044-012 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Sagardoa probatzera Donostiatik etortzen ziren batez ere; Tolosaldetik, Azpeititik eta Irundik ere bai. Haiek sagardoa botiletan erosten zuten. Barrikotea nola egiten zen kontatzen du. Ohitura handia zegoen eta Donostian zeuden sagardotegietan egiten zen. Basoka saltzen zuten.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Idoia Etxeberria
- Data: 2016(e)ko azaroaren 30a
- Iraupena: 0:03:28
- Erref: ATG-044/012
- Kodifikatzailea: Arianne Unamuno
- Gaia(k): Aisia » Taberna giroa » Sagardotegiak
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!