Menua: txitxarroa, legatza edo tortila
Hizlaria(k):
Ollokiegi Otaegi, Joxe Antonio
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ATG-041-007 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Angula garaian zartagiarekin etortzen ziren gosaltzera batzuk sagardotegira. Pasadizo barregarria kontatzen du. Jatekoa etxetik ekartzen zuten batzuek baina gehienean bertan ematen zuten: txitxarroa, legatza eta tortila, bakailaoarekin edo sardin zaharrekin. Batzuek jarrita eta beste askok zutik jaten zuten. Txuletak ere jaten ziren baina gutxiago.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Idoia Etxeberria
- Data: 2016(e)ko azaroaren 09a
- Iraupena: 0:02:42
- Erref: ATG-041/007
- Kodifikatzailea: Arianne Unamuno
- Gaia(k): Aisia » Taberna giroa » Sagardotegiak , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!