Bedoña auzoko jaiak

Bedoña auzoko jaiak <p>Bedo&ntilde;a Arrasatera pasatu zenetik, Aretxabaletan ez zituztenez ondo ikusten, erromerietara-eta Arrasatera joaten hasi ziren bedo&ntilde;atarrak. Santa Eulaliatan ospatzen dituzte auzoko jaiak. Auzoko mutilak bi kuadrillatan banatuta zeuden, eta bakoitzak bere erromeria izaten zuen. "Aramaiteko" (ave Mariatako) kanpaiak gauero jotzen zituzten.</p>

Tamaina:

Bedoña Arrasatera pasatu zenetik, Aretxabaletan ez zituztenez ondo ikusten, erromerietara-eta Arrasatera joaten hasi ziren bedoñatarrak. Santa Eulaliatan ospatzen dituzte auzoko jaiak. Auzoko mutilak bi kuadrillatan banatuta zeuden, eta bakoitzak bere erromeria izaten zuen. "Aramaiteko" (ave Mariatako) kanpaiak gauero jotzen zituzten.