Arto-opila eta tremesa
Hizlaria(k):
Gorostizagoiza Etxezarraga, Maribel
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan AZA-001-031 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Artoz egindako opila zelakoa zen eta zela egiten zuten kontatzen du. Labearen barrenean sartzen zen eta kanporago ogia. Ogi-mota bi izaten zituzten: irinarekin egindako ogia eta bestea tremesa, zaia zeukana. Opila eta tremesa larunbatean eta igande goizean jaten ziren.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Nerea Goiria Mendiolea
- Data: 2012(e)ko urriaren 10a
- Iraupena: 0:01:58
- Erref: AZA-001/031
- Kodifikatzailea: Arianne Unamuno
- Gaia(k): Baserria » Baserriko lanak » Garia , Baserria » Baserriko lanak » Artoa , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa , Euskara » Lexikoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!