Aramaio (Araba)

Hizkerak eta joerak komunikabideetan

Hizkerak eta joerak komunikabideetan <p>Manexen iritziz, telebistako informatiboetako esatariek etxean jasotako hizkeraren printzez hornitu beharko lukete beren jarduna, hizketa apur bat biziagotzeko. Bestalde, zentzugabea deritzo batuaren aldekoen eta euskalkien aldekoen artean egun ematen den hainbat hika-mikari, eta euskalki jakin baten jabe ez den euskaldun gero eta gehiago dela gogorarazten du. Aitortzen du, bestalde, berak ahaleginak sumatu dituela azken urtetan, telebistako hizkera biziagotzeari dagokionean.</p>