Antzuola (Gipuzkoa)

Jatorduak

Jatorduak Gose urteetan, baba zegoenean egunero jaten zuten baba. Morokila (taloa eta esnea), berakatz-salda, gaztaina erreak... jaten zituzten. Domekatan garbantzua eta okela tomatearekin.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ANT-090-057 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Gose urteetan, baba zegoenean egunero jaten zuten baba. Morokila (taloa eta esnea), berakatz-salda, gaztaina erreak... jaten zituzten. Domekatan garbantzua eta okela tomatearekin.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia