Tabernan lanean hasi zireneko zailtasunak
Hizlaria(k):
Urkola Zuriarrain, Joxe
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ANO-003-032 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Hasi berritan zailtasun handiak zeuzkaten tabernan. Sagardoa Astigarragatik ekartzen zuten urtean behin. Ardoa handizka erosten zuten eta barriketan sartu. Gero, lana izaten zen barrikak kontserbatzea ere. Gaur egun erraztasun handiak daude.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Miren Artetxe
- Data: 2010(e)ko otsailaren 04a
- Iraupena: 0:01:12
- Erref: ANO-003/032
- Kodifikatzailea: Aintzane Agirrebeña
- Gaia(k): Aisia » Taberna giroa » Tabernak eta jatetxeak , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!