Ogia egiteko eta jateko modua
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ALB-001-012 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Ogia egiteko legamia behar izaten zuten. Ogia bi egunetik behin egiten zuen. Hamasei urte zituenean ekonomika jarri zuten etxean. Ekonomikako labean sartzen zuen ogiaren masa eta legamiari esker harrotzen zen. Ogia koskorretik hasi behar zela pentsatzen zuten eta gurutze egin ondoren hasi behar zela jaten. Ogia lurrera eroriz gero, jaso eta musu eman behar izaten zitzaion.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Miren Artetxe
- Data: 2010(e)ko maiatzaren 07a
- Iraupena: 0:03:29
- Erref: ALB-001/012
- Kodifikatzailea: Karmele Arteaga
- Gaia(k): Baserria » Baserriko bizimodua » Baserriko bizimodua , Baserria » Baserriko lanak » Garia , Ohiturak eta bizimodua » Erlijioa » Ohiturak eta sinesmenak
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!