Tabernako edariak eta bazkariak
Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.
Hizlaria(k):
Zaldua, Kurutxe
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ZMG-013-007 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Tabernan, edariak nahastuta eskatzeko ohitura handia zegoen. Esaterako, "potajea" eskatzen zuten askok, ardo zuria bermutarekin. Beste batzuei ardo zuria ardo gozoarekin nahastea gustatzen zitzaien. Euren tabernan bazkariak ere ematen zituzten. Oiloa saltsan zen gehien prestatzen zuten jatekoetako bat.
- Proiektua: Urretxu eta Zumarragako euskara
- Elkarrizketatzailea(k): Xabier Lasa
- Data: 2001(e)ko urtarrilaren 01a
- Iraupena: 0:02:37
- Erref: ZMG-013/007
- Kodifikatzailea: Ainhoa Etxazarra
- Emalea: Xabier Lasa
- Gaia(k): Aisia » Taberna giroa , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!