Arrautzak karetan kontserbatu
Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.
Hizlaria(k):
Izagirre Pildain, Joxe Antonio
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ZMG-011-023 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Lehen ez zeukaten hozkailurik. Horregatik, arrautzak esaterako, jarraian jan edo saldu egiten zituzten. Hala ere, batzuek karetan kontserbatzen zituzten. Karea karobietan egiten zuten, harriei sua emanez.
- Proiektua: Urretxu eta Zumarragako euskara
- Elkarrizketatzailea(k): Xabier Lasa
- Data: 2001(e)ko urtarrilaren 01a
- Iraupena: 0:01:34
- Erref: ZMG-011/023
- Kodifikatzailea: Ainhoa Etxazarra
- Emalea: Xabier Lasa
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa , Lanbideak » Antzinako lanbideak » Karobiak eta elurzuloak
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!