Zizurkil (Gipuzkoa)

Eguneroko otorduak

Eguneroko otorduak Esnea, babak eta babarrunak izaten ziren ohiko jakiak Teodororen etxean. Antxoa eta sardina ere ekartzen zituzten Pasaiatik. Sagardoa edaten zuten etxean, aitak sagardotegia baitzuen.
Esnea, babak eta babarrunak izaten ziren ohiko jakiak Teodororen etxean. Antxoa eta sardina ere ekartzen zituzten Pasaiatik. Sagardoa edaten zuten etxean, aitak sagardotegia baitzuen.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia