Zestoa (Gipuzkoa)

Zestoako 'Uztapide' bertsolaria

Zestoako 'Uztapide' bertsolaria <p>Zestoan bertsotarako zaletasun handia zegoen. Manuel Olaizola <em>Uztapide</em> bertsolaria ezagutu zuen. Zestoako zinean bertso jaialdiak egiten ziren, eta Fernando Aire&nbsp;<em>Xalbador</em> ere ezagutu zuen Zestoan kantuan. <em>Uztapide</em>ren inguruko kontuak kontatzen ditu. Aizarnako emakume baten bertsotarako zaletasunaren aipamena.</p>

Tamaina:

Zestoan bertsotarako zaletasun handia zegoen. Manuel Olaizola Uztapide bertsolaria ezagutu zuen. Zestoako zinean bertso jaialdiak egiten ziren, eta Fernando Aire Xalbador ere ezagutu zuen Zestoan kantuan. Uztapideren inguruko kontuak kontatzen ditu. Aizarnako emakume baten bertsotarako zaletasunaren aipamena.