Zestoa (Gipuzkoa)

Taloa eta morokila egunero

Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.

Hizlaria(k): Unanue Alberdi, Xabier

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ZES-033-013 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Otorduetan babak, zopa eta txerrikia jaten zituzten nagusiki. Oilaskoa eta arraina egun berezietan jaten ziren. Baserrian behiak zituzten, eta ez zuten sekula goserik pasa. Ogia egiten zuen amonak labesuan. Taloak eta morokilak egunero izaten ziren.

« Aurrekoa Hurrengoa »

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia