Errazionamendu garaian, txerri-urdaiarekin egiten zuten koipea
Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.
Hizlaria(k):
Lopetegi Zabaleta, Tiburtzio
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ZES-011-020 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Olioa errazionamenduan izaten zuten eta urdaiarekin koipea egin eta patata frijituak edo bestelakoak egiteko erabiltzen zuten. Gobernuak txerria hiltzea debekatu egin zuen eta gauez aritzen ziren txerria hiltzen.
- Proiektua: Zestoarren erretolika
- Elkarrizketatzailea(k): Agurtzane Azpeitia Eizagirre
- Data: 2002(e)ko urtarrilaren 01a
- Iraupena: 0:00:49
- Erref: ZES-011/020
- Kodifikatzailea: Aitziber Otegi
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa , Baserria » Baserriko lanak » Baserriko animaliak
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!