Zestoa (Gipuzkoa)

Sagardoa eta upel ezberdinak

Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ZES-008-006 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Hasierako sagarrekin egindako sagardoa makalagoa izaten da. Lehenago barrika ezberdinetan egiten zen sagardoa. Izenak aipatzen ditu: barrika, bujoia eta upeletan adibidez. Haien arteko ezberdintasunak izendatzen ditu.

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia