Etxeko janaria: ogia, txerrikia eta oilaskoa
Hizlaria(k):
Telletxea, Leon
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan UNA-005-016 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Arto gutxi landatzen zuten eta behientzat izaten zen. Ez dute sekula egin arto-talorik etxean, ogia egiten baitzuten. Ogi-taloa amak nola egiten zuen azaltzen du. Txerrikia eta oilaskoren bat jaten zuten: oilaskoa okasio berezietarako izaten zen.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Xan Aire
- Data: 2010(e)ko apirilaren 23a
- Iraupena: 0:02:13
- Erref: UNA-005/016
- Kodifikatzailea: Eider Etxeberria
- Gaia(k): Baserria » Baserriko lanak » Garia , Baserria » Baserriko lanak » Artoa , Baserria » Baserriko bizimodua » Baserriko bizimodua , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!