Urruña (Lapurdi)

Etxeko janaria: ogia, txerrikia eta oilaskoa

Etxeko janaria: ogia, txerrikia eta oilaskoa <p>Arto gutxi landatzen zuten eta behientzat izaten zen. Ez dute sekula egin arto-talorik etxean, ogia egiten baitzuten. Ogi-taloa amak nola egiten zuen azaltzen du. Txerrikia eta oilaskoren bat jaten zuten: oilaskoa okasio berezietarako izaten zen.</p>

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan UNA-005-016 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:

Arto gutxi landatzen zuten eta behientzat izaten zen. Ez dute sekula egin arto-talorik etxean, ogia egiten baitzuten. Ogi-taloa amak nola egiten zuen azaltzen du. Txerrikia eta oilaskoren bat jaten zuten: oilaskoa okasio berezietarako izaten zen.

« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia