Arrainak eta ardiak etxean
Hizlaria(k):
Areizaga Beain, Seberiana
Arraina jateko, nola prestatzen zuten azaltzen du. Ardiak ere jaten zituzten, baina artilerik ez zuten egiten; ardiaren ilea saldu besterik ez zuten egiten. Galtzerdiak eta jertseak, ordea, egiten zituzten.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Itziar Pildain
- Data: 2011(e)ko urriaren 07a
- Iraupena: 0:02:09
- Erref: URR-034/022
- Kodifikatzailea: Eider Etxeberria
- Gaia(k): Baserria » Baserriko lanak » Artzaintza , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!