Urretxu (Gipuzkoa)

Mutil koskorretako menuak

Mutil koskorretako menuak Lehen, egunero jaten zuten babarruna; eta, jaietan, garbantzuak, kalean erositakoak. Afaltzeko, katilu bat salda, esnea eta ura hartzen zuten. Urte batean, tomate pusketak botatzen zizkioten babarrunei; eta Eusebiok, hura jan baino, nahiago izaten zuen madari gogorrak jan.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan URR-032-010 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Lehen, egunero jaten zuten babarruna; eta, jaietan, garbantzuak, kalean erositakoak. Afaltzeko, katilu bat salda, esnea eta ura hartzen zuten. Urte batean, tomate pusketak botatzen zizkioten babarrunei; eta Eusebiok, hura jan baino, nahiago izaten zuen madari gogorrak jan.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia