Mutil koskorretako menuak
Hizlaria(k):
Areizaga Beain, Eusebio
Lehen, egunero jaten zuten babarruna; eta, jaietan, garbantzuak, kalean erositakoak. Afaltzeko, katilu bat salda, esnea eta ura hartzen zuten. Urte batean, tomate pusketak botatzen zizkioten babarrunei; eta Eusebiok, hura jan baino, nahiago izaten zuen madari gogorrak jan.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Itziar Pildain
- Data: 2011(e)ko urriaren 07a
- Iraupena: 0:02:20
- Erref: URR-032/010
- Kodifikatzailea: Eider Etxeberria
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!