Txorizoa, urdaiazpikoa, arrautza eta bakailaoa, sagardotegiko jakiak
Hizlaria(k):
Setien Ezeiza, Kontxita
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan URN-026-026 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Antzina ez zen hainbeste txuleta jaten sagardotegian. Txorizoa, urdaiazpikoa eta arrautza, berriz, ugari. Bakailao-tortilla ere bai. Aste barruan ere jende asko ibiltzen zen.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Ainhoa Ansa
- Data: 2010(e)ko otsailaren 16a
- Iraupena: 0:01:49
- Erref: URN-026/026
- Kodifikatzailea: Juan Martin Elexpuru
- Gaia(k): Baserria » Baserriko lanak » Baratzea eta soroa , Aisia » Taberna giroa » Sagardotegiak
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!