Jateko kontuak
Hizlaria(k):
Larrañaga Beloki, Maria Dolores
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan TOL-061-027 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Egunerokoan, babarruna, aza eta txerrikia izaten zen jateko. Eguberrietan, berriz, bisigua, azalorea eta turroia izaten zen jateko.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Maddi Soroa
- Data: 2011(e)ko urriaren 13a
- Iraupena: 0:00:49
- Erref: TOL-061/027
- Kodifikatzailea: Ainitze Oruesagasti
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!