Jatekoa
Hizlaria(k):
Maiza Artola, Maria Dolores
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan TOL-007-038 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Gerra ondorenean, zer jaten zuten azaltzen du. Potajea, ogia, txerrikia, oilaskoa, arrautza, arkumea... etxeko jakia izaten ziren. Jateko sano eta naturala zela dio.
- Auzoa: Bedaio
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Miren Artetxe
- Data: 2009(e)ko azaroaren 24a
- Iraupena: 0:01:13
- Erref: TOL-007/038
- Kodifikatzailea: Ainitze Oruesagasti
- Gaia(k): Iritziak » Antzinako bizimoduari buruzkoak , Ohiturak eta bizimodua » Jantzi eta orraztu » Arropa eta oinetakoak
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!