Soraluze (Gipuzkoa)

Orduko egunkari eta aldizkariak: 'Euzkadi', 'El Día'... <p>Abertzaletasuna etxetik datorkie. I&ntilde;akiren aititak <em>La Constancia</em> integristen aldizkaria irakurtzen zuen, baina geroago aita <em>Euzkadi</em> aldizkaria hartzen hasi zen. Jaioren etxean ere <em>Euzkadi</em> egoten zen, eta baita <em>El D&iacute;a</em> egunkaria ere. <em>La Voz de Guip&uacute;zcoa</em> eta <em>La Constancia</em> aldizkarien inguruko pasadizoa.</p>

Tamaina:

Abertzaletasuna etxetik datorkie. Iñakiren aititak La Constancia integristen aldizkaria irakurtzen zuen, baina geroago aita Euzkadi aldizkaria hartzen hasi zen. Jaioren etxean ere Euzkadi egoten zen, eta baita El Día egunkaria ere. La Voz de Guipúzcoa eta La Constancia aldizkarien inguruko pasadizoa.