Tomatea eta tipula gordinik jateko ohituraren jatorria
Hizlaria(k):
Etxeberria Zubiria, Patxi
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ORI-018-024 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Boom industrialaren garaian kanpotik lanera joandakoek sartu zuten tomatea eta tipula gordinik jateko ohitura. Urte askotan Lasarten lan egindakoek haien herrira bueltatu dira.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Idoia Etxeberria
- Data: 2014(e)ko otsailaren 27a
- Iraupena: 0:04:34
- Erref: ORI-018/024
- Kodifikatzailea: Itziar Sapsootham
- Gaia(k): Ekonomia eta industria » Boom industriala , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!