Egun seinalatuetan, jaki bereziak
Hizlaria(k):
Balerdi Azpiroz, Ana Mari
;
Balerdi Azpiroz, Pedro
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ORD-015-014 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Eguberrietan, Santiago egunean eta egun berezietan garbantzuak, arraina, oilaskoa edo konpota janari preziatuak izaten ziren. Anekdota bat kontatzen du.
- Proiektua: Ordiziako euskara
- Elkarrizketatzailea(k): Karmele Etxabe - Larraitz Garmendia
- Data: 2003(e)ko irailaren 04a
- Iraupena: 0:01:47
- Erref: ORD-015/014
- Kodifikatzailea: Aitziber Otegi
- Emalea: Ordiziako Udala
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!