Otorduetako jakiak
Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.
Hizlaria(k):
Zubizarreta Azurmendi, Juana
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ORD-014-009 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Eguneroko otorduetan ez zuten oilaskorik jaten, otordu berezietan soilik. Juana tren geltokiaren ondoan bizi zen. Otorduetan babarruna jaten zuten nagusiki; txerriki eta ardiki gutxi jaten zuten. Amak taloak egiten zituen eta esnearekin, gaztarekin eta abarrekin jaten zituzten.
- Proiektua: Ordiziako euskara
- Elkarrizketatzailea(k): Karmele Etxabe - Larraitz Garmendia
- Data: 2004(e)ko apirilaren 02a
- Iraupena: 0:02:08
- Erref: ORD-014/009
- Kodifikatzailea: Aitziber Otegi
- Emalea: Ordiziako Udala
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa , Baserria » Baserriko lanak » Artoa
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!