Oilaskoa, egun berezietako jaki preziatua
Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.
Hizlaria(k):
Zubeldia Erauskin, Maritxu
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ORD-013-008 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Baserri ugari zen Ordizian. Eguneroko otorduetan beti jateko berdintsua izaten zen: babarruna, esne-zopak eta abar. Egun berezietan oilaskoa izaten zuten. Ordizian erroskilagile ezaguna zegoen: Telleria. Bijilia egiteko ohitura beti jarraitzen zuten.
- Proiektua: Ordiziako euskara
- Elkarrizketatzailea(k): Karmele Etxabe - Larraitz Garmendia
- Data: 2003(e)ko urriaren 31a
- Iraupena: 0:02:00
- Erref: ORD-013/008
- Kodifikatzailea: Aitziber Otegi
- Emalea: Ordiziako Udala
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa , Ohiturak eta bizimodua » Erlijioa » Eliza giroko ospakizunak , Baserria » Baserriko bizimodua » Baserriaren historia eta kokalekua
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!