Baserriko jakiak
Hizlaria(k):
Arregi Idigoras, Maria
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ONA-089-028 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Babarrunak, azak eta urdaia ziren asteguneko eguneroko jakiak, urte osoan. Igandetan garbantzuak eta okela egosia. Etxean fruta asko hartzen zuten. Sagarrekin pitarra egiten zuten. Gaztaina denboran egunero jaten zituzten gaztainak. Kontzezioak arte egosita, eta gero erreta. Ardoa gari-lanetan zebiltzanean bakarrik edaten zuten. Arrikurtzen idiak ere bazituzten.
- Proiektua: Deba eskualdeko ahotsak - Oñati
- Elkarrizketatzailea(k): Aintzane Agirrebeña - Kepa Elortza
- Data: 2009(e)ko martxoaren 31a
- Iraupena: 0:03:27
- Erref: ONA-089/028
- Kodifikatzailea: Kepa Elortza
- Gaia(k): Baserria » Baserriko lanak » Baratzea eta soroa , Baserria » Baserriko bizimodua » Baserriko bizimodua
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!