Hilketaren zehaztasunak

Hilketaren zehaztasunak <p>Mutilak bi tiro eman zizkion neskari eta gero bere burua hil. Bedeinkatu gabeko lurrean ehortzi zuten hiltzailea. Neska zortzi egun geroago hil zen. Gaurko aurrerakuntzekin neska hura bizirik aterako zela uste du Basilik. Neska 18 urteko Arrola baserriko alaba zen. Hiltzailea, <em>El Asturiano</em> ezizenez, O&ntilde;atin apopilo zegoen kantabriar bat zen.</p>

Tamaina:

Mutilak bi tiro eman zizkion neskari eta gero bere burua hil. Bedeinkatu gabeko lurrean ehortzi zuten hiltzailea. Neska zortzi egun geroago hil zen. Gaurko aurrerakuntzekin neska hura bizirik aterako zela uste du Basilik. Neska 18 urteko Arrola baserriko alaba zen. Hiltzailea, El Asturiano ezizenez, Oñatin apopilo zegoen kantabriar bat zen.