Muxika (Bizkaia)

Euskara hutsezko aldizkariak

Euskara hutsezko aldizkariak <p><em>Sirimiri zornozano</em> Zornotzan argitaratzen zen, eta <em>Brisas guerniquesas&nbsp;</em>Gernika-Lumon. Euskara hutsezko aldizkariak ziren. <em>Argia</em> aldizkaria Arantzazun argitaratzen zen era klandestinoan. Santi Onaindiaren zuzendaritzapeko <em>Karmel</em>&nbsp;aldizkaria Larrean (Zornotza) ateratzen zen.</p>

Tamaina:

Sirimiri zornozano Zornotzan argitaratzen zen, eta Brisas guerniquesas Gernika-Lumon. Euskara hutsezko aldizkariak ziren. Argia aldizkaria Arantzazun argitaratzen zen era klandestinoan. Santi Onaindiaren zuzendaritzapeko Karmel aldizkaria Larrean (Zornotza) ateratzen zen.