Mutriku (Gipuzkoa)

Neguko lanak

Neguko lanak Kontserba lantegietan negu garaian zer lan izaten zen: txitxarro beltza, papardoa... Frijiketa garaian, ordu askoak jarduten zuten lanean. Txitxarroa parrilan frijitu eta hurrengo egunean enpakatu egiten zen.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan MUT-028-039 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Kontserba lantegietan negu garaian zer lan izaten zen: txitxarro beltza, papardoa... Frijiketa garaian, ordu askoak jarduten zuten lanean. Txitxarroa parrilan frijitu eta hurrengo egunean enpakatu egiten zen.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia