Mutriku (Gipuzkoa)

Ibiriko gau-eskola

Ibiriko gau-eskola <p>Ibiriko maistrari buruz hitz egiten du. Maistra karlista omen zen, eta umeei <em>Cara al Sol</em> abesarazten zien. 14 urterekin Ibiriko gau-eskolara joaten zen Jose Luis. Negu partean, egunez lan egiten zuen baserrian, eta, gero, gau-eskolara joaten zen. Ilundutakoan bueltatzen ziren etxera; ez zuten beldurrik izaten.</p>

Tamaina:

Ibiriko maistrari buruz hitz egiten du. Maistra karlista omen zen, eta umeei Cara al Sol abesarazten zien. 14 urterekin Ibiriko gau-eskolara joaten zen Jose Luis. Negu partean, egunez lan egiten zuen baserrian, eta, gero, gau-eskolara joaten zen. Ilundutakoan bueltatzen ziren etxera; ez zuten beldurrik izaten.