Markina-Xemein (Bizkaia)

Zestoaren saihetsak zelan egin

Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan MAR-066-011 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Jose Inazio Ugartetxea 'Fotero'k zesta puntarako zestoak zelan egiten diren erakutsi zigun grabazio honetan. Zestoaren saihetsak egiteko gaztainondoaren egurra erabiltzen da. Saihetsak zelan egiten ziren azaltzen du eta horiek eskuz zelan gastatzen zituzten erakusten ditu antzinako eran. Gerora "zepilladora" erabiltzen zuten horretarako.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia