Zestoa egiteko gaztaina eta zumitza
Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.
Hizlaria(k):
Ugartetxea Milikua, Jose Inazio
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan MAR-066-010 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Jose Inazio Ugartetxea 'Fotero'k zesta puntarako zestoak zelan egiten diren erakutsi zigun grabazio honetan. Zestoa josteko zumitza Caceres aldetik ekartzen dute. Saihetsak egiteko gaztainondoaren egurra erabiltzen dute, hiru bat hilabetez izaten dituzte uretan landu aurretik.
- Proiektua: Markina-Xemeingo ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Nerea Goiria Mendiolea
- Data: 2014(e)ko uztailaren 22a
- Iraupena: 0:01:58
- Erref: MAR-066/010
- Kodifikatzailea: Nerea Goiria Mendiolea
- Gaia(k): Ekonomia eta industria » Lan-prozesuak , Lanbideak » Antzinako lanbideak » Artisauak
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!