Markina-Xemein (Bizkaia)

Zestoa egiteko gaztaina eta zumitza

Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan MAR-066-010 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Jose Inazio Ugartetxea 'Fotero'k zesta puntarako zestoak zelan egiten diren erakutsi zigun grabazio honetan. Zestoa josteko zumitza Caceres aldetik ekartzen dute. Saihetsak egiteko gaztainondoaren egurra erabiltzen dute, hiru bat hilabetez izaten dituzte uretan landu aurretik.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia