Markina-Xemein (Bizkaia)

Zestoaren saihetsak

Zestoaren saihetsak Jose Inazio Ugartetxea 'Fotero'k zesta puntarako zestoak zelan egiten diren erakutsi zigun grabazio honetan. Zestoaren saihetsak zelan lantzen eta jartzen diren azaltzen digu pasarte honetan. Gaztainondoa da erabilitako materiala, Donostialdetik ekartzen dute, Astigarragatik eta Usurbil aldetik batik bat. 13 saihets ditu zestoak. Zesto bat egiteko 20 ordu behar ditu.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan MAR-066-007 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Jose Inazio Ugartetxea 'Fotero'k zesta puntarako zestoak zelan egiten diren erakutsi zigun grabazio honetan. Zestoaren saihetsak zelan lantzen eta jartzen diren azaltzen digu pasarte honetan. Gaztainondoa da erabilitako materiala, Donostialdetik ekartzen dute, Astigarragatik eta Usurbil aldetik batik bat. 13 saihets ditu zestoak. Zesto bat egiteko 20 ordu behar ditu.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia