Egunero "indiarra" bazkaltzeko
Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.
Hizlaria(k):
Maguregi Gisasola, Sabina
;
Urkiri Lejardi, Eusebia
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan MAR-060-011 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Eguerdietan "indiarra" (indaba edo babarruna) jaten zuten gehienean. Gainean zezina, baldin bazegoen, piperrak edo tomatea. Arrautzak saldu egiten ziren eta patata-tortilla antzekoa egiten zuten patata mordoxkari arrautza bakarra nahastuta.
- Proiektua: Etxebarriko ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Ainhoa Etxazarra
- Data: 2013(e)ko azaroaren 04a
- Iraupena: 0:50:20
- Erref: MAR-060/011
- Kodifikatzailea: Aintzane Agirrebeña
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!