Oinarrizko jatekoak: indaba, aza eta txerrikiak
Hizlaria(k):
Arrieta Martinez, Juan
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan MAR-058-021 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Egunero-egunero indaba lapikokada prestatzen zuten bazkaltzeko eta baita aza ere. Urte osorako txerria hiltzen zen orduan baserrietan eta horregatik txerrikiak ere sarritan jaten zituzten. Eurek ez zuten txerririk hiltzen, baina harategietan erosten zituzten. Hainbat harategi egon zen Markinan. Arraina Ondarroatik etortzen zirenei erosten zieten.
- Proiektua: Markina-Xemeingo ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Ainhoa Etxazarra
- Data: 2013(e)ko irailaren 26a
- Iraupena: 0:02:28
- Erref: MAR-058/021
- Kodifikatzailea: Ainhoa Etxazarra
- Gaia(k): Lanbideak » Negozioak, dendak , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!