Afaria eta gosaria
Hizlaria(k):
Gandiaga Onaindia, Gregoria
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan MAR-053-024 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Bidea konpontzera joaten zirenean ardoa eta ogia ematen zieten jateko. Afaltzeko ilarrak patatekin, porru-patata, aza edo berakatz-zopa prestatzen zuten. Goizean berakatz-salda eta taloa edo morokila hartzen zuten. Arrainduna etxera etortzen zitzaien buruan otzara zuela. Txerria urte guztirako edukitzen zuten.
- Proiektua: Markina-Xemeingo ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Ainhoa Etxazarra
- Data: 2013(e)ko uztailaren 17a
- Iraupena: 0:01:46
- Erref: MAR-053/024
- Kodifikatzailea: Ainhoa Etxazarra
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!