Garai bateko otorduetan babarrunik ez zen falta
Hizlaria(k):
Arrastua Sarasola, Mari Karmen
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan LEZ-102-005 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Esne-zopak jaten zituzten gosaltzeko. Orduan ez zegoen gailetarik. Baserritarrek banatzen zuten esnea etxeetara. Mari Karmenek dio berak ez duela taloa ezagutu ohiko jaki gisa. Bazkaltzeko potajea, babarrunak gehienbat. Igandeetan salda, garbantzuak eta haragia tomatearekin. Pazkoetan oilaskoa edo oiloa, jaki berezi moduan.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Mattin Kazabon
- Data: 2021(e)ko abenduaren 16a
- Iraupena: 0:02:29
- Erref: LEZ-102/005
- Kodifikatzailea: Aintzane Agirrebeña
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!