Zopa eta lekaleak ziren eguneroko jatordua
Hizlaria(k):
Intxaurrandieta Aizpurua, Luis Mari
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan LEZ-100-015 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Amonak prestatutako taloak eta azukrez gozatutako esnea zituen oso gogoko. Zopaz gain, lekaleak jaten zituzten egunero. Tapioka eta garbantzuak igandeetarako gorde ohi ziren. Haragia eta, atez ere, arraia sarritan jaten zutela kontatzen du.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Mattin Kazabon
- Data: 2021(e)ko abenduaren 14a
- Iraupena: 0:02:39
- Erref: LEZ-100/015
- Kodifikatzailea: Izaskun Gaston Balerdi
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!