Lesaka (Nafarroa)

Sagardoa egiten zuten 3

Sagardoa egiten zuten 3 Sagardoa barrikan utzi behar den denbora, barrikaren bolumenaren arabera kalkulatzen da. Esate baterako, 100 litroko kupela hilabete baten buruan itxi behar da. Itxita egon behar duen denbora ere (botiletan sartu aurretik) aldatzen da: gozoa nahi bada, bi hilabete itxaron behar da. Behin botiletan sartuta, urte batetik bestera hobetzen da.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan LES-009-001 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Sagardoa barrikan utzi behar den denbora, barrikaren bolumenaren arabera kalkulatzen da. Esate baterako, 100 litroko kupela hilabete baten buruan itxi behar da. Itxita egon behar duen denbora ere (botiletan sartu aurretik) aldatzen da: gozoa nahi bada, bi hilabete itxaron behar da. Behin botiletan sartuta, urte batetik bestera hobetzen da.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia