Legazpi (Gipuzkoa)

Eskola txikia eta eskola nazionala

Eskola txikia eta eskola nazionala <p>Lehenengo, eskola txikia zegoen, hiru urte inguruko umeentzat. Eskola hura ordaindu egin behar izaten zen (bi zilarrezko pezeta hilean). Eskola euskaraz eta erdaraz izaten zen. Sei urte zituztela, eskola nazionaletara pasatzen ziren. Se&ntilde;orita Pepita izan zuen maistra eskola txikian. Oso andere&ntilde;o ona zen, oso gustura ibiltzen ziren harekin.</p>

Tamaina:

Lehenengo, eskola txikia zegoen, hiru urte inguruko umeentzat. Eskola hura ordaindu egin behar izaten zen (bi zilarrezko pezeta hilean). Eskola euskaraz eta erdaraz izaten zen. Sei urte zituztela, eskola nazionaletara pasatzen ziren. Señorita Pepita izan zuen maistra eskola txikian. Oso andereño ona zen, oso gustura ibiltzen ziren harekin.