Lasarte-Oria (Gipuzkoa)

Michelin: modernizazioa eta espezializazioa

Michelin: modernizazioa eta espezializazioa Michelinen lanean hasi zenean 3000 bat langile ziren. Belgikako lantegi bat itxi zenean, bertara joan ziren 18 lagun makina guztiak desmontatzera Lasarteko lantegira eramateko. Orduan, Michelin-a modernizatzen hasi zen. Laneko azken 10 urteak galdaran eman zituen eta lantegia motorren gurpiletan espezializatzen hasi zen. Gaur egun ia guztia teknologiaren bitartez egiten da.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan LAS-071-017 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Michelinen lanean hasi zenean 3000 bat langile ziren. Belgikako lantegi bat itxi zenean, bertara joan ziren 18 lagun makina guztiak desmontatzera Lasarteko lantegira eramateko. Orduan, Michelin-a modernizatzen hasi zen. Laneko azken 10 urteak galdaran eman zituen eta lantegia motorren gurpiletan espezializatzen hasi zen. Gaur egun ia guztia teknologiaren bitartez egiten da.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Pasartearen kokapena

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia