Egun berezietako menua
Hizlaria(k):
Sorarrain Kortadi, Patxi
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan LAS-031-019 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Jaunatzea denek egiten zuten elkarrekin, neskek eta mutilek. Egun berezietako menua: oilo-zopa, garbantzuak, oilaskoa eta arroz-esnea. Budina ere egiten zen. Edateko, sagardoa eta ardoa.
- Proiektua: Lasarte-Oriako historia
- Elkarrizketatzailea(k): Mila Eizmendi
- Data: 2002(e)ko apirilaren 30a
- Iraupena: 0:02:34
- Erref: LAS-031/019
- Gaia(k): Aisia » Jai-giroa » Etxe barruko ospakizunak , Ohiturak eta bizimodua » Erlijioa » Sakramentuak
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!